Kennelünkbe két új kiskutya érkezett

2021.03.13

Mistycor Chantilly Lace Twinkle & Mistycor Friend You'Ve Never Had Before

Elmondhatatlanul büszkék és boldogok vagyunk, hiszen megérkeztek Oroszországból várva várt kiskutyáink. Érkezésüket hosszas kutatómunka (de honnan érdemes venni??) és rengeteg izgalom, levelezés előzte meg. Választásunk Oroszország egyik leghíresebb kennelére a Mistycor kennelre esett. Nagyon nagy reményeket fűzünk a kölykökhöz, és már alig várjuk, hogy elkezdődjenek a kiállítások, ahol is megmérettethetjük a kicsiket. Addig is a felkészülés időszaka következik. A ringdresszúra felépítéséhez az itthoni gyakorlásokon kívül a Professional Dog Training által tartott órákra járunk majd.

A két kölyök:

Tiki:

Mistycor Friend You've Never Had Before

Tiki szüleit megláttam és beléjük szerettem. Első látásra tudtam, hogy ebből a párosból KELL!!! nekem egy kiskutya. Tiki Moszkvában született egy kihelyezett kennelben. Az apja a méltán híres amerikai kontinensen lévő Alenclaud kennelből származik, innen került Oroszországba. Tiki anyja egy csodaszép Mistycor szuka. Amikor először kaptam képet a kölykökről, egyértelmű volt számomra, hogy melyik kiskutyát szeretném. Azonban mivel nem én voltam az első jelentkező, nem én választhattam először, várnom kellett. Sok álmatlan éjszakát okozott ez nekem, hiszen előttem ketten is választhattak az 5 szuka közül. Nem tudtam másra gondolni, csak imádkoztam, hogy ne Tikit válasszák. A szerencse mellénk állt, és Tiki a miénk lehet! Egy nagyon boldog nap volt, amikor kiderült, hogy nem őt választották ki előttem. Bízom benne, hogy nem tévedtem, és a megérzésem nem csal majd meg.

Myatka:

Mistycor Chantilly Lace Twinkle

Myatkát nem terveztük előre. De valahogy úgy belejöttem a kiskutya keresgélésbe, hogy miután Tikit megtaláltuk, nem tudtam megállni. Mindig újabb és újabb kölykök képei jöttek velem szemben a Facebookon. Van egy kan, aki nagyon tetszik, a neve Otreks Footprints In The Snow, szintén amerikai tenyésztésű, mint Tiki apja. Hát kerestem és kutattam, mert az ő utódai közül akartam még egy kölyköt, de sehol sem találtam kölyköt tőle. Levelezésbe kezdtem a Mistycor kennel tulajdonosával Oktyabrinával, és Nála pont volt egy alom ettől a kantól. Elmondtam Neki milyen céllal keresek kiskutyát (kiállítás) és rábíztam magam. Ő döntött úgy, hogy Peppermint (Myatka) a miénk lehet, és mi boldogok voltunk, hogy megtisztel a bizalmával. Hiszek benne, hogy az Ő szeme nem téved!!

Ez tehát a két kölyök kennelünkbe érkezésének története röviden és tömören. Egy álom vált valóra érkezésükkel!! 

Nem biztos, hogy mindig mindenről ilyen hosszas leírást adunk majd, de nagy mérföldkő ez kennelünk történetében.